Selecteer een pagina

Met het concept Memorylane laten we ruim 30 jaar dancegeschiedenis samenkomen op รฉรฉn event.

Op zaterdag 2 maart 2024 duiken we met jou in de Early Hardstyle met een hele dikke line up! Complex Maastricht wordt de Memorylane tempel waar iedereen zich weer terug waant in de tijd en ouderwets los kan gaan!

De muziek van vroeger wordt gepresenteerd met de technieken en showelementen van nu, die deze muziek net dat beetje extra power en beleving geven.

Dit gaat een editie voor in de boeken worden! Dus zorg dat je op tijd bent om je tickets te scoren!

LINE UP

๐‹๐ฎ๐ง๐š // ๐๐š๐ฏ๐จ // ๐๐ฎ๐ง๐ข๐ฌ๐ก๐ž๐ซ // ๐‘๐ฎ๐ญ๐ก๐ฅ๐ž๐ฌ๐ฌ ๐’๐ฎ๐ฉ๐ž๐ซ ๐Œ๐š๐ซ๐œ๐จ ๐Œ๐š๐ฒ // ๐™๐š๐ง๐ฒ

๐Œ๐œ ๐€๐ฑ๐ฒ๐ฌ

INFO

DATUM & TIJDEN

Memorylane Maastricht gaat los op 2 maart 2024 van 21.00 uur – 4.00 uur.

LOCATIE

Memorylane Maastricht beleef je in Complex.

Adres:
Griend 7
6221 AJ Maastricht

TOEGANG

Tot 2.00u is het mogelijk om het evenement te bezoeken wanneer je in het bezit bent van een ticket. Hierna zullen de toegangsdeuren gesloten worden.

TICKETS

Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar via de ticketshop!

TICKETS ONTVANGEN

Op woensdag 28 februari 2024 ontvang je mail om je bestelde ticket te downloaden.

Dit doen we om teleurstelling aan de ingang te voorkomen. Er wordt veel misbruik gemaakt van dubbele doorverkoop van tickets, dit willen we zoveel mogelijk voorkomen.

Tickets kunnen eerder al wel gepersonaliseerd worden.

LEGITIMATIE

Minimumleeftijd om Memorylane te mogen bezoeken is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem dus altijd een geldig legitimatiebewijs mee.

LOCKERS

We hebben een kluisjessysteem dat je tijdens een evenement zo vaak kunt openen en sluiten als je wilt. In een kluisje passen 3 tot 5 jassen, dus probeer het te delen met zoveel mogelijk vrienden. De prijs voor 1 kluisje is โ‚ฌ7.10 (inclusief servicekosten). Memorylane en Complex zijn niet verantwoordelijk voor verloren voorwerpen in de club. Het gebruik van onze kluisjes is op eigen risico.

Je kunt vooraf online een kluisje kopen via de website van Complex, zorg ervoor dat je het juiste evenement en datum selecteert! Dat kan via deze link.

BETALEN OP MEMORYLANE

Vanaf 1 januari 2024 kun je alleen nog maar betalen voor drankjes aan de bar met digitale Complex Credits van een Complex Creature-betaalkaart. Je kunt je eigen Complex Creature-betaalkaart in de club krijgen. De betaalkaart kost โ‚ฌ1.85, en elke Complex Credit heeft ook een prijs van โ‚ฌ1.85. Deze betaalkaart is ontworpen voor transacties binnen de club. Houd hem bij je, want je kunt hem gebruiken bij elke clubshow! Meer info vind je hier!

PARKEREN

Je kunt je auto van 21:00 tot 06:00 parkeren voor โ‚ฌ5,50 in de De Griend Q-Park, direct naast de club. Reserveer een plek via de onderstaande link voor deze korting:

https://bit.ly/ComplexParking

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Maastricht Centraal Station is het 7 minuten lopen naar de locatie.

ROKEN

Het is niet toegestaan binnen te roken. Rokers kunnen terecht in de speciaal hiervoor ingerichte rookruimte, deze is duidelijk aangegeven.

DRUGSBELEID

Minority Events conformeert zich aan het lokale beleid van de politie. Dit is zero tolerance. Dat betekent dat geen enkele vorm van drugs is toegestaan. Er wordt zorgvuldig gevisiteerd.

TICKETS

Ticketsale start op woensdag 6 december om 19.00 uur.

NIEUW: WE GAAN OPLICHTING EN TELEURSTELLING TEGEN.

Omdat we afgelopen events veel teleurgestelde bezoekers aan de entree hebben gehad die zijn opgelicht met doorverkochte tickets gaan we voor Memorylane Maastricht de tickets vrijgeven op woensdag 28 februari 2024.

Je kunt je tickets nu gewoon bestellen en personaliseren. Wij herinneren je eraan dat je je tickets kunt downloaden op 28 februari.

We weten dat dit even wennen is, maar op deze manier hopen we oplichtpraktijken en teleurstelling te verminderen.

Wordt onderstaande ticketshop niet goed weergegeven, ga dan naar de directe ticketshop via:

https://store.ticketing.cm.com/MemorylaneMaastricht/